Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Velodromtrötthet x2

Hallå där, har trots skitvädret kunnat köra två pass i “kort-kort” på velodromen. Igår kördes ett riktigt matarpass och mellanmålet jag åt innan var nära att det kom upp. Vi åkte 12.50 som snabbast varvtid när vi skulle gasa i 1 minut under en intervall, ni som har kört velodrom vet att 12.50 är ruskigt snabbt, ni som inte kört där kan jag säga att det är ca 60 km/h. Det är bra träning för mig!
Idag var planen ett pass ute men regn och 2 plus har gjort att vi just nu istället har snöslask deluxe här så istället vart ett ett lite längre men lugnare pass på velodromen i eftermiddags, vi körde 15-minutare med olika typer av fartökningar så det var ett fint pass nu på eftermiddagen med! 

Har du inte redan sett denna dokumentär om Shaun White rekommenderar jag dig verkligen att kolla på den, riktigt bra.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons