Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Valentin Baat foto, ny Header

Dagen började på bästa vis genom att jag vaknade pigg och utvilad 30 min innan larmet skulle ringa. Tog en lång frukost innan jag 8.00 hoppade upp på testcykeln för ett dödspass med gymnasiet. Väldigt bra pass som jag hoppas ska göra mig lite snabb! 
Sedan har det varit skola för hela slanten. 
Valentin Baat var och fotograferade oss i lördags och han verkar kunna trolla med sin kamera, blir Alltid grymma kort! Här är en bild på mig och Emil, Så nöjd med den, Tack så mycket! Har ytligare en som min profilbild på Facebook. Den kanske kommer upp på bloggen här framöver, håll ut. 
När jag ändå var i farten så passade jag på att byta header, vad tycker ni om den? Även den bilden är tagen av Valentin!

Nu ska jag skriva lite mål inför kommande säsong. Det blir kul.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons