Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Söndags bestyr och vääääärldens bästaste måndag.

Här står vi Coach och jag, startade brevid varandra och kämpade “ihop” hela vägen in på mållinjen, enligt mig så fick jag stryk i spurten men enligt Vasaloppets resultat så var jag före. Söndagen spenderades med Leo och Pappa som var med upp, efter frukost tog vi en topptur. Mycket trevligt. Tillskillnad från en seeg bilresa hem. Veckan kunde inte ha börjat bättre med en strålande start inte bara från solen utan även på jobbet. Nu kör vi!! Ingen rast ingen ro här inte. Imorgon är det dags för race och då Wolfram GP i Linköping. 19.00 kör vi igång, jag är redo. Har iaf varit ute på landsvägscykeln idag vilket inte var igår. Så har du inget att göra imorgon kväll. Kom till Linköping, det är där det händer! …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.