Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Slår ett slag för lunchträning.

Med ett tight tidsschema och fullspäckade dagar så försöker jag att effektivisera dem och en av de bästa och mest effektiva saker jag vet är lunchträning, jag är fullständigt fast. Kunde jag så skulle jag enbart träna på morgon och lunchtid. Under hösten har jag och Ulrik haft en stående tid på torsdagar där vi ägnat oss åt diverse må bra träning, framförallt löpning. Nu när löpning inte riktigt lockar så försöker vi ta ett skidpass istället och med start onsdagen 13/1 så kör jag tillsammans med Johan Nordqvist ett lunchpass på testcyklarna 1 dag/vecka. Vad mer kan man önska, jag är lyckligt lottad och träningen gör mig lycklig.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons