Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Roadtrippin’

Hej kära bloggare,  nu befinner jag mig i Falun (det är fint i dalarna.) Jag började i lördags min två veckor långa Road tripp som startade till Mjölby och Ellinor.  Fortsatte mot landsvägs SM där jag gav gärnet igår. Kul att köra SM och första gången jag körde kinnekulle också. Fick tyvärr vika ner mig efter 15 mil, hade helt enkelt inte mer än så i benen idag… 
Efter tävlingen styrde jag uppåt Falun där jag nu är.  Bor med casper och Felicia. I eftermiddag åker jag vidare till Mora för att på tisdag cykla Vasalopps spåret! Det ser jag fram emot 🙂 men innan de ska vi hinna med lite träning och god mat. 
På fredag kör jag sedan kortbane SM i Borås och därefter rullar de på med burseryd följt av U6 tror det kommer blir två grymma veckor.
Här kommer några bilder från dagarna. 
Organiserat kaos underpackningen? 
Regn regn och mera regn…
här har vi backen!! 
Kisspaus i en hekt ok vy!! 
ha de gott.
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons