Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Racefever in Melbourne.

Denna gång syftar jag inte på mitt egna tävlingssug. Utan det faktumet att årets formel1 säsong säsong drar igång och att hela cirkusen är i stan. Riktigt kul och stort arrangemang. I fredags körde vi sista passet på banan innan de stänger av den. Korsade mållinjen som vinnare som ni ser på bilden. Idag kördes ett tröskelpass ut med kusten och soluppgången var helt fantastisk, distraherande fin, men det tog bort lite av smärtan i benen 🙂 Resten av dagen spenderades med en picknick tillsammans med kusinerna. Väldigt gott och kul! …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.