Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

National park x2

Idag ni, idag har det varit en lång dag. Och nu är vi helt Slut. Detta är det sista vi gör idag så snart sover vi gott. Bilderna är alla från idag. Efter frukost åkte vi en knapp timma innåt i landet och uppför en 6 km backe till Mount warning. (En av bilderna). Väl klara där åkte vi till Natural brige (nationalpark #2 för dagen, otroligt vad många parker don finns häromkring och så fina de är). Där åt vi också en god lunch från dörren av vår bil. Härligt men lite trångt är de allt. Efter detta tog vi sikte ut mot havet igen, och på vägen som var otroligt vacker så åkte vi över till Queebsland. Nu har vi kämpat med mygg halva kvällen vid sovplatsen men nu är de borta och vi nöjda. Hörs. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.