Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus

Sitter på bussen mot Romme Alpin för en heldag i backen med Tobias efter en utryckningsinsats som startade 06.26 imorse då jag vaknade, bussen jag skulle med gick 06.45 och de rekommenderade att man var på plats 06.30. Tack vare att Ellinor packade mina väskor så satt jag i bilen 06.32 och var på framme 06.40 hela 5 min före avfärd. oh det var inget kul.Har aldrig försovit mig till jobbet, än. Felet nu var att mina larm är inställda måndag-fredag haha.På Bussen stinker det snus och monster energidryck. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VARM CHOKLAD?Tror ni på riktigt att ni blir piggare av lite Nikotin och “energidryck”? Kul för er.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons