Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Morgonträning.

God morgon på er, här är större delen av dagen klar och jag har hittills hunnit med 2 h träning & 6 h jobb. Kvar idag återstår ett 5 h skift.Morgoncyklingen var underbar rullade fram till Mötesplatsen (som är Nigels restaurang Kamel) där jag fick en morgon kaffe, en piccolo latte ännu mer redo rullade vi iväg längs kusten till en bedårande soluppgång. Ett riktigt energigivande pass efter en tuff träningsvecka. Som om inte det var nog bjöds det på frukost ala Kamel när vi kom tillbaka. Lyxigt värre! See ya! …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar