Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Mitt 4.e mest minnesvärda träningspass.

Ja då var det fredag igen och dags att fortsätta på min lista.Förra veckan skrev jag om ett kallt och blött pass i Falun en vårdag. I denna lista känner jag att jag måste ha med något ifrån Australien, som stundtals känns väldigt långt borta. Det var många fina pass i gott sällskap men det som etsat sig fast mest därifrån var ett grusvägs-rally-pass en tidig decembermorgon tillsammans med Kängurur hoppandes kors och tvärt. Detta skulle jag säga är mitt 4.e bästa pass.Trettitre (33) graders värme, soldränkta marker och helt plötsligt får jag nita bromsarna för att inte kollidera med en känguru som är ute på morgonlunken. En känguru blev snart flera och helt plötsligt så började de följa mig där studsade de fram kors och tvärs på grusvägen, över höga staket, ja ni är med på vad jag menar. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.