Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Hej, nu kommer den utlovade nyheten. Jag är uppriktigt glad över att kunna säga detta: 
2015 kommer jag vara en del av Team Merida Sverige!

2015 blir mitt tredje år med Merida, det har varit två oförglömliga år med Merida hittills och jag ser verkligen fram emot kommande säsong och att samarbetet nu går in på sitt tredje år tycker jag säger det mesta, jag är grymt nöjd med Merida. 
Senaste två åren har jag kört på Big Nine modellen vilken jag har älskat. I vår kommer ni även att få se mig på den heldämpade versionen, Big Ninty-Nine. Jag har inte kört mycket alls på heldämpat men under året har tanken flera gånger slagit mig att jag kanske skulle kunna åka fortare på “fullgung” så ska bli himla spännande att testa och förhoppningsvis få upp ytterligare lite fart över stock och sten! 
Nu är det upp till mig själv att få en bra vinter med träning och komma till 2015 bättre förberedd än någonsin. 
Jag har glädjen att spendera ytterligare ett år med det här fantastiska gänget:


…och jag kommer till nästa säsong att köra Meridas heldämpade Big Ninty-Nine. 

Ses i skogen!

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.