Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Helgen är här.

Och så skönt det är. Det kan verka inrutat att jobba 7-16 men mitt jobb är allt annat än inrutat. En typisk dag finns inte och kan innehålla det mesta.Nu har jag dock lämnat kontoret och satt mig på Brödernas Café, man hänger för lite på caféer, här hinner jag göra mycket blir inspirerad och dagen har erbjudit ett mycket kul erbjudande. Vad det är tänker jag inte avslöja men förhoppningsvis är det igång snart och då lovar jag att ni ska få veta.Igår kom jag hem med för mycket energi och drog iväg på ett klätterpass, ett pass där poletten verkligen ramlade ner för mig och jag tog flera steg på samma gång, svin kul. Dock så vaknade jag med lite stela axlar och en öm nacke, vet inte om det har att göra med fallet jag tog på 2-2.5 meter igår då jag ledade eller om jag har sovit dåligt. Det finns ju också ett tredje alternativ. Att jag suttit still för mycket. Stillasittandet tror jag är det farligaste jag ägnar mig åt.Hur mycket sitter du still?Trevlig helg.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons