Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Heeeeej Freeeedag, nu är det Heeeeelg!

En arbetsvecka går fort när man har så kul på jobbet som jag har haft denna vecka, det är kul att ha kul och som ni alla vet så går tiden fort när man har mycket att göra, sedan gör ju fantastiska arbetskollegor mycket, tack! Denna vecka har varit lite lugnare på träningsfronten, skönt att träna lite ostrukturerat och hinna med lite annat kul om kvällarna! Här har vi ett foto på mig som Jeppman har tagit från förra helgens MTB SM: Nu till helgen blir det resa med liten väska och utan cykel då jag och Ellinor nu sitter på tåget mot Köpenhamn där vi ska äta gott, umgås och upptäcka köpenhamn, en minisemester kan vi kalla det. Ser extremt mycket fram emot detta. Nästa vecka tar vi nästa vecka men då väntar en rolig bloggutmaning som jag hoppas Du vill vara med på! Mer om det i början på nästa vecka, sedan så kör träningen mot Cykelvasan igång med några kul lopp på vägen Motala är först ut. Ha en trevlig helg och ett särskilt lycka till till er som är och kör MTB EM, jag hejar på er. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar