Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons
Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Hårt, tufft och slitigt i Ludvika.

Det är inte alltid som pulssiffrorna stämmer med känslan, men idag var de i linje med min känsla. Tufft. Ja ni ser ju siffrorna. Ska fatta mig kort, hade grymt kul på dagens bana, som är både rolig och tuff, en bra kombination, sommaren verkar vara på ingång och jag klagar inte, fick dock lida med lite kramp med 10 km kvar fick jag betala priset men helt ok med tanke på att första känningen kom med knappa 30 kvar. Imål som 21.a i dagens starka startfält. Kul att se goda vänner, Erik är snart fullblodig MTB cyklist!! Kvällen spenderades med Leo och lite mek inför Cykelvasan, cykeln lär modifieras lite… Fortsättning följer. God natt. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.