Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus
Vägen mot toppen

Halv åtta hos Tim.

Hej på er dag har jag haft en fin dag, vaknade strax före åtta pigg och utvilad, lyxigt att vakna utan larm. Njöt av en god frukost som avslutades med ett par pannkakor. 
Skapade en profil på antagning.se där man nu kan söka högskola och univeristet, blev kvar där ett tag. Mer om det en annan dag. 
Var i skolan och uträttade lite plugg innan Johan kom hit från Säter. Emil, Johan och jag var sedan ute på en fin liten runda i norslundskogen. Roliga stigar även om jag körde lite väl klumpigt i skogen…
En fin tur och extra kul att ha med Johan igen, det var Inte igår det. Vi avslutade med en varm bastu då BMX-hallen av någon anledning var stängd… 
Direkt efter bastun tog jag mig till Tim där klassen var samlad för att njuta av en trerätters. Väldigt gott.
Nu ska jag släcka och sova, är en ny dag imorgon säger de! Ser fram emot att se vad den ska bjuda på. 
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons