Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Great Ocean Road.

En sak som stått på önskelistan över saker att göra i Melbourne har varit Great Ocean Road, som sägs vara så magiskt. Vi har bollat olika sätt att göra det på och så tillslut så bestämde och bokade vi en Guidad dagstur, som vi inte blev besvikna av, det var verkligen så bra! Här är vi vid de tolv apostlarna.Heeej!Efter att ha åkt över Westgate brige och sovit en timma i bussen så stannade vi för morgon te på denna vackra plats i Anglesea.Bussen!Lite ur fokus men här är vi vid starten av Great Ocean Road, som under 14 år byggdes av Australienska soldater. Här önska jag att jag hade gett personen en Lytro istället för min kamera..Strand.Min underbara flickvänn!Fotostund.Åket för dagen.Koalan lekte Kurragöma med oss……Tittut.Vägen är helt otrolig.Cape Otway Lighthouse, gjord 1848.De tolv (8) apostlarna. Loch Arch.Great ocean Road.Skulle du använda bilderna får du gärna länka tillbaka hit och vill du ha dem i bättre upplösning går det också att ordna, släng iväg ett mail isf! …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar