Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Gör din egna pasta.

Godkväller, ännu en heldag börjar lida emot sitt slut. Har så fantastiskt mycket jag skulle vilja säga och skriva att jag inte riktigt vet vart jag ska börja…Här börjar vi: I förra tidningen av Svenska Cycling plus så hade Jeppman ett recept på egengjord pasta med, något som jag väldigt länge velat göra men som aldrig blivit av. Nu har det blivit gjort inte bara en utan flera gånger, så många gånger att Emil igår fick sig en pastamaskin (attans att det inte var min födelsedag). Idag blev det tagliatelle med köttfärsås, mycket lyckat. Till efterrätt blev det en Pavlova gjord av farmor, helt fantastiskt god. Har ju också cyklat, tänk att de är så kul att trampa. Ibland behöver man stanna upp och kolla tillbaka. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar