Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus

Idag var jag inne i ett bra flow på morgonens träningpass, det var jobbigt men gött att ta i idag. De senaste dagarnas distans gjorde susen för benen som nu iochförsig är trötta. Men den tröttheten i benen vägs upp av energin passet gav. Idag var det kul att cykla velodrom och jag är nöjd med känslan.

I skolan vart det dock inte mycket gjort. Var segt och jag kände noll inspiration. Hemma i lägenheten fick jag dock tillbaka lite energi och fick lite matte gjort. Även en tvätt utan bråk i tvättstugan. Skönt, var lite orolig för vad jag skulle få skäll för idag. haha.

Har äntligen lyckats styra upp min licens och beställt ett sånt dyrt chip…

För er som bor i östergötland måste jag tipsa er om att kolla in detta: Östgötaserien sju mtb och landsvägstävlingar under året som jag verkligen tycker ni ska köra om ni har möjlighet. För 5 år sedan började jag tävla i dåvarande cykelcup i östergötland, Hagacykelcup.

Under slutet av april (26-27/4 för att vara mer exakt) så ska vi i Merida Sverige till Norge för att köra två norges cup  i Fiskum. Har du ingen tävling inplanerad den helgen och vill köra mot lite nytt motstånd tycker jag verkligen att du ska försöka ta dig dit!! 🙂

Här kommer ytligare en bild från Merida helgen tagen av Valentin Baat:

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons