Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fettisdagen i Australien

Började med ett 3 h slaktar pass, idag var ett sånt pass med konstant motvind. Bra för psyket om inte annat. Att jag har armvärmare säger mer om mig och att jag börjat bli van med värmen då det var ca 23-25 grader imorse. Blir kallt I Sverige i sommar med andra ord. Melbourne skyline och Brighton beach berömda bodar. Duglig miljö. Har sagt de förut men måste säga det igen. Det är otroligt hur många cyklister man möter och får igång samtal med, en kaffe stund när man kommer tillbaka till stan är standard numera! Är ju Fettisdagen idag, någon Svensk bakade egna semlor, så vi var och köpte 4 St så gott. Njut ni också. …Läs mer

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar