Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus

Sitter just nu och äter/fikar lite efter morgonpasset. Velodrom, tredje passet i rad där nu då. Idag körde vi 6 st 8 minutare. Det var hårt även idag kan jag tala om och mina ben var allt annat än pigga, mosiga rent ut av. 
Fick ett par Bliz Tempo glasögon när jag var nere i Göteborg förra helgen, har nu kört med dem inne på velodromen lite och kan konstatera att de är inte bara är riktigt snygga utan också väldigt bra. 24 gram väger de in på och det märks, det känns knappt som om man har på sig dem! Du kan också klicka in här, för att läsa en recension från Cyclingplus

Fredag idag också mina goda vänner! Det firar vi i Falun med 9 + och solsken, trevlig helg!! 🙂

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons