Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Vägen mot toppen
Svenska Cycling Plus

2.a i totala Sverige-cupen!

Otroligt kul att kliva upp på pallen och få pris för mina andra placering i Sverige-cupen! Grattis till Emil för segern och bra kört alla andra. 
Var en kanon helg, grymt roligt har jag haft. Gårdagens tävling vart misär och rent slit. Var med där jag ville i starten men efter ca 7 min så tappade jag kedjan, som om det inte var nog så fastna kedjan i hjulet, hade av en eker och böjde hela växeln. Bröt ihop och tog mig till teknisk zon, fick på en kejda och trampade runt, i efterhand var det värt de för andra platsen! 

 Igår tog jag mig till Falun där jag nu ska spendera några dagar, så himla kul 🙂

 Idag har jag hängt med Casper, vi har njutit av fina Falun och slagit lite golfbollar. Där imellan hann vi också en fin lunch på dalasalen.

Ta hand om er.

August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.